Arhive: Cursuri

  • Home
  • Arhive: Cursuri
Shape Image One
Showing 5 Courses
Începător

Limbajul Java este un limbaj de programare de nivel înalt ce poate fi utilizat atât pentru învățarea elementelor de bază ale programării, cât și pentru lucrul cu clase și obiecte, realizare de interfețe grafice cu utilizatorul sau conexiunii cu bazele de date.

Începător

Limbajul C este un limbaj de programare de bază utilizat de profesioniștii din domeniu. Se vor studia în cadrul cursului atât noțiuni introductive de programare, cât și algoritmi fundamentali pentru prelucrarea principalelor tipuri și structuri de date.

Nivel intermediar

Baze de date și PL/SQL (Oracle) este un curs care se axează pe programarea la nivel de server a unei baze de date relaționale pentru procesări avansate asupra datelor, gestionarea tranzacțiilor concurente și a utilizatorilor.

Începător

Baze de date și SQL (Oracle) este un curs ce prezintă tematicile importante privind proiectarea bazelor de date relaționale, dar și definirea, extragerea și prelucrarea datelor folosind limbajul SQL.

Începător

Prelucrarea datelor cu MS Excel este un curs destinat celor care vor să învețe să folosească aplicația dedicată pentru calcul tabelar de la Microsoft (din pachetul Office 2019) și să dezvolte abilități de lucru cu formule și funcții, grafice, tabele pivot, formatări simple și condiționate.