Termeni si conditii

  • Home
  • Termeni si conditii
Shape Image One

Vă rugăm să citiți următorii termeni și condiții de utlizare care guvernează utilizarea acestui website de către dumneavoastră. Prin prezenta se stabilesc condițiile de vânzare a serviciilor pe site-ul techlabsplus.ro.

Acest site (techlabsplus.ro) este deținut de i-TechLabs Plus SRL, societate comercială înregistrată având CUI: 41135005, cu sediul în Aleea F.C. Ripensia 21, Ap. 12, Timișoara, Romania, funcționeaza conform legislației române în domeniul său de activitate.

Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectați acești Termeni și Condiții.

Serviciile oferite spre vânzare vor fi însoțite de factură fiscală și contract, conform legislației în vigoare.

Date cu caracter personal:

I–TECHLABS PLUS se obligă să respecte întocmai Regulamentul UE 679/2016 actualizat 2018, care se referă la prelucrarea datelor cu caracter personal. Cu alte cuvinte, vă respectăm intimitatea și ne asigurăm că datele dvs. sunt în deplină siguranță.

Dacă noi vă cerem să ne oferiți anumite date prin care să vă identificăm când utilizați acest magazin online, atunci puteți fi sigur(ă) că acestea vor fi folosite numai în conformitate cu această politică de confidențialitate.

Tot ceea ce ne transmiteți prin intermediul site-ului este confidențial și va fi folosit doar pentru procesarea comenzilor.

Putem colecta următoarele informații:

Numele și prenumele.
Informații de contact incluzând adresa de email.
Informații demografice precum localitate, cod poștal.

Prin oferirea acestor date vă dați consimțământul ca datele dvs. cu caracter personal sa fie în baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Noi nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile dumneavoastră personale către părți terțe decât dacă avem permisiunea dumneavoastră sau suntem obligați prin lege să facem asta.

I – TECHLABS PLUS poate modifica din când în când această politică, actualizând această pagină. Dumneavoastră ar trebui să revizuiți această pagină regulat pentru a vă asigura că sunteți de acord cu orice modificare.

Drepturile de autor

Conținutul acestui site (texte, imagini, animatii, elemente de webdesign si programare) sunt proprietatea I – TECHLABS PLUS și a furnizorilor săi. Orice tentativa de a copia, de a modifica sau șterge conținutul site-ului fără a avea accesul sau permisiunea administratorilor va fi pedepsita conform legii in vigoare.

Confidențialitate

I – TECHLABS PLUS respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor. Puteți vizita pagina/magazinul nostru virtual fără să oferiți nici o informație despre dumneavoastră. I – TECHLABS PLUS se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți si să le foloseascã numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. I – TECHLABS PLUS nu încurajeazã SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastrã explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul techlabsplus.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta să fie ștearsă din baza de date a techlabsplus.ro

Declinarea responsabilității

Fotografiile au caracter informativ. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server. Compania techlabsplus.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o alta notificare.

Litigii

Orice litigiu apărut între dumneavoastră (Clienti) și noi (Societate) se va soluționa pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată.